top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

Gyermekeknek, és felnőtteknek szóló foglalkozásainkra előzetes foglalással várunk mindenkit. Kiskorú gyermekek kizárólag szülői/felnőtt kíséretével vehetnek részt.

Csak mosolyogj és slime-ozz!

 Slime Gyár Pécs gyermekbarát, készségfejlesztő foglalkozás gyerekeknek
 Slime Gyár Pécs gyermekbarát, készségfejlesztő foglalkozás gyerekeknek
 Slime Gyár Pécs gyermekbarát, készségfejlesztő foglalkozás gyerekeknek

Kiscsoportos foglalkozások gyerekeknek, és felnőtteknek

Valódi élményt, és kikapcsolódást kínálnak kicsiknek, és nagyoknak egyaránt a Slime Gyár kiscsoportos foglalkozásai. Garantált jókedvű stresszkezelő. és fejlesztő időtöltés, mely feltölt, és örök emlékké válik.

Kiscsoportos foglalkozások gyerekeknek, és felnőtteknek:

Alapár: 6 000 Ft

Júniusi ajánlatunk: 4 800 Ft / fő / foglalkozás!

Foglaljatok gyorsan az alábbi gombra kattintva - vár a Slime Gyár, gyertek! 

2

Slime-Party

Legyen egyedi, élménydús, és vidám szülinapod, névnapod kedvenc barátaid körében - gyertek hozzánk ünnepelni!
Akár egyedi slime-okat, party dekorációt,
mindent, amit kívánsz, elhozunk neked a jeles napodra! A Te dolgod csak annyi, hogy ünnepelj, és ragadtasd el magad! A részletek miatt mindenképp beszéljünk, mi a legjobbat szeretnénk. A Te napodon Te vagy a főszereplő!

Ha Te is szeretnél egy nyugodtabb, nem visítozva rohangálós születésnapi csoportos slime bulit, amire boldogan emlékszel vissza, akkor kattints a KAPCSOLAT gombra, és máris egyeztetjük a részleteket Veled!

3

Cégek számára – csapat formáló program

Szeretnéd, hogy csapataid olajozottan, együttműködve és hatékonyabban dolgozzanak? Hogy a cég értékeit, küldetését mindennapjaikba építve emeljék az ügyfél elégedettséget? Akkor ne is keress tovább - a Slime Gyár programja mindebben segítségedre lesz! 

Segítünk a munkatársakat megszokott környezetükből és komfort zónájukból kiemelni, hogy külső és belső kapcsolataikat gördülékenyebben építsék, formálják! Töltsetek együtt minőségi időt vezetett, építőkockákra és slime-ra épülő, kihívásokkal teli, csapat formáló programunkon.

Egyedi és teljes mértékben személyre szabott ajánlatunkért keress minket bizalommal, azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot!

4

Építőmesterek klubja

A Slime Gyár legújabb szolgaltatása, az Építőmesterek Klubja, ahol irányított, tematikus ismeret- és készségfejlesztő klub-foglalkozások várnak Rátok! Minden alkalommal egy-egy téma alapján építhetnek a gyerekek - és felnőttek egyaránt. A foglalkozások 90 percesek. 

Bevezető ár: 2 950 Ft / fő / foglalkozás

Júniusi akciónk: a bevezető árból alkalmanként 50%-os kedvezménnyel, 1490 forint / főért építhetnek kis és nagy klubtagjaink! 

Foglalni itt a honlapon, a kapcsolat gombra kattintva tudtok!

Készítsétek a fantáziátokat, mi készítjük a kockákat és az ismereteket!

5

Bandázó építőmesterek

Szeretnél barátaiddal, családoddal játszani, bandázni, de jó lenne, ha csak a Ti csapatotok lenne ott? Szeretnéd, ha mindeközben még tanulhatnátok és alkothatnátok is? Hozd el őket az Építőmesterek Klubjába, ahol mindezt lehetővé tesszük Nektek!

Egyedi, akciós ajánlatunkért a kapcsolat menüpont alatt tudsz érdeklődni. Ne habozz, vár az Építőmesterek Klubja :)

1.png

KÉRDÉSED VAN?
ÍRJ NEKÜNK!

Számunkra kiemelten fontos vendégeink magas színtű kiszolgálása a kreaítv foglalkozásaink és a tájékoztatás terén egyaránt. Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!

bottom of page